Tillbaka
 

Projektledare - Uppsala

 
 

Projektledare med verksamhetsfokus - Uppsala

 

Projektledare med verksamhetsfokus - Uppsala

Nu söker Fujitsus kontor i Uppsala nya kollegor till vår växande verksamhet!

Vi söker dig med en bra projektledarerfarenhet som gärna har arbetat med såväl etablerade projektstyrningsmodeller såsom Prince, PROPS, PM3 eller liknande, såsom mer agila metoder att bedriva projektarbete och kravsamling.

Du har erfarenhet och ett stort intresse av projektledarskap och/eller förändringsledning med verksamhetsfokus inom privat och/eller offentlig sektor. Du får gärna ha erfarenhet av processkartläggning och -utveckling.  Vi tror att du har ett stort intresse kring den digitaliseringsvåg som rullar framåt och som ligger i fokus hos många av våra kunder.

Fördjupade kunskaper inom kravinsamling är också positivt samt kunskaper inom ITIL samt förändringsledning. Du har en akademisk utbildning i botten eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Om du har bransch-erfarenhet från Life Science, är det en stor fördel. Gärna också ett personligt nätverk i Uppsala-regionen.

Vi söker dig med genuint intresse av ledarskap. Du är drivande, coachande och engagerande, har en positiv attityd och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du tar ansvar, är målfokuserad och arbetar strukturerat och med hög kvalitet.

På Fujitsu strävar vi efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter. Vi erbjuder dig en anställning på ett globalt företag i teknisk framkant där du får möjlighet att vara en stor del av företagets utveckling. Du kommer att vara konsult som förstärker våra kunders organisation och projekt. Våra kunder finns i Uppsala och kringliggande regioner som Stockholm och Gävle.

Du skall ha några års erfarenhet från att ha jobbat med följande:

  • Projektledning (systemutvecklingsprojekt,systeminförande)
  • Förvaltningsledning (exvis PM3,DevOps)
  • Testledning (certifierad)
  • Verksamhetsutveckling (beställarstöd, processutveckling, ITIL)

 Meriterande om du har kunskap inom:

  • Affärssystem (exvis SAP, IFS, Documentum)
  • Offentlig sektor
  • Life Science

Visste du att Fujitsu är ett av världens största IT-tjänsteföretag? I vårt hemland Japan är vi nummer ett. Vi har c:a 170 000 medarbetare och är verksamma i fler än 100 länder. Även i Sverige börjar vi bli riktigt etablerade med bland annat många stora, globala kunder. Vi är strax under 1000 medarbetare i Sverige. I Uppsala- och Gävle-regionen är vi ca 50 konsulter. Fujitsu ligger i absoluta fronten vad gäller aktivt arbete med innovation kring exvis digitalisering och Internet-of-Things.

Ett affärsområde inom Fujitsu är vår rikstäckande konsultorganisation med flera hundra IT-konsulter och det är här som vi i Uppsala verkar.

Vi arbetar även med outsourcing och tar hand om IT-miljön åt företag och organisationer. Vi har system och produkter inom Projekthantering, Business Intelligence samt Intra-/Extranät.

Fujitsus värderingar präglas av vårt österländska arv, där Kaizen är ett av honnörsorden. Kaizen betyder ständiga förbättringar. För oss är ingen process eller lösning så bra att den inte kan förbättras ytterligare.

LEAN ligger i vårt företags-DNA.

Vi har en utvecklande och rolig arbetsmiljö. Kollektivet är viktigt och vi värnar om vår kultur som bygger på gemenskap och stark känsla av trygghet och tillhörighet - en växtplats för dig som vill utvecklas och göra ständiga framsteg. Du har en tydlig vilja att bidra till utvecklingen av Fujitsus verksamhet och du delar gärna med dig av dina erfarenheter till kollegor och kunder.  

När vi rekryterar gör vi det i enlighet med vår långsiktiga kompetensstrategi. Det innebär att utöver ditt specifika kompetensområde är det viktigt att du har en gedigen verksamhetsförståelse och tydlig affärsmässighet. Vi vill att du skall förstå i vilket sammanhang du agerar, du skall förstå kundens behov och deras utmaningar. Du skall snabbt sätta dig in i processer, flöden, organisation och struktur. Vi vill också att du snabbt greppar affärsmekanismer, är lyhörd, flexibel, nätverkande och trivs i sociala sammanhang.

 

 

Ansök här
 

Om Fujitsu

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016. För mer information vänligen besök: http://se.fujitsu.com
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner:
Carl-Owe Sweijer
Telefon: +46 707937068
Mobil: +46 707937068
Sista ansökningsdag:
Löpande
Land - Placeringsort:
Uppsala
Anställningsgrad:
Heltid
Ansök här
Dela den här karriärmöjligheten!
 
 
 
 
Användningsvillkor    Sekretess    Kontakta oss  Copyright 2003 - 2013 FUJITSU