Tillbaka
 

Systemutvecklare och arkitekter

 
 

Systemutvecklare och arkitekter - Uppsala

Systemutvecklare och arkitekter - Uppsala

 

Nu söker Fujitsus kontor i Uppsala nya kollegor till vår växande verksamhet! 

Vi söker dig som har en stark vilja att verka som konsult inom systemutveckling och/eller arkitektur inom främst Microsoft och/eller Java. 

Vi söker duktiga och hungriga medarbetare som med sin energi och vilja att utvecklas och med en nyfikenhet på innovation inom IT. Du har en tydlig vilja att bidra till att även utveckla vårt team och våra kunder med med nya synvinklar och innovativa lösningar. 

Du kommer att göra skillnad hos våra kunder genom att delta i olika förändringsprojekt där innovativ utveckling av processer och IT-system ständigt är i fokus.

Du bör ha en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet från att ha jobbat med följande:

 • Microsoft .Net MVC
 • Java
 • Javascript
 • HTML
 • Wordpress
 • TDD 
 • BDD
 • Sharepoint
 • Umbraco
 • Documentum/D2

Meriterande om du har kunskap inom:

 • Agila systemutvecklingsmetoder
 • GIS 
 • Office 365
 • Life Science

Urvalsprocessen kommer att ske löpande så vänta inte med att ansöka. Vi ser fram emot att få träffa dig och veta mer om dig!

Visste du att Fujitsu är ett av världens största IT-tjänsteföretag? I vårt hemland Japan är vi nummer ett. Vi har c:a 159 000 medarbetare och är verksamma i fler än 100 länder. Även i Sverige börjar vi bli riktigt etablerade med bl.a många stora, globala kunder. Fujitsu ligger i absoluta frontlinjen vad gäller aktivt arbete med innovationer kring bl a Internet-of-Things.

Vi är strax under 1000 medarbetare i Sverige.  I Uppsala- och Gävleregionen är vi c:a 50st.

Ett affärsområde inom Fujitsu är vår rikstäckande konsultorganisation med flera hundra IT-konsulter, BAS. Det här som vi i Uppsala verkar.

Vi arbetar även med outsourcing och tar hand om IT-miljön åt företag och organisationer. Vi har system och produkter inom Projekthantering, Business Intelligence samt Intra-/Extranät.

Fujitsus värderingar präglas av vårt österländska arv, där Kaizen är ett av honnörsorden. Kaizen betyder ständiga förbättringar. För oss är ingen process eller lösning så bra att den inte kan förbättras ytterligare. LEAN ligger i vårt företags-DNA sedan lång tid. Vi har ett starkt ansvar för miljö, hållbarhet och social utveckling av människors förutsättningar. Detta samlar i vårt ledord 'Responsible Business'.

Vi har en utvecklande och rolig arbetsmiljö. Kollektivet är viktigt och vi värnar om vår kultur som bygger på gemenskap och stark känsla av trygghet och tillhörighet - en växtplats för dig som vill utvecklas och göra ständiga framsteg. Du kommer att vara konsult som förstärker våra kunders organisation och projekt. Våra kunder finns i Uppsala och kringliggande regioner som Stockholm och Gävle. 

När vi rekryterar gör vi det i enlighet med vår långsiktiga kompetensstrategi. Det innebär att utöver ditt specifika kompetensområde är det viktigt att du har en förmåga att förstå kundens verksamhet och att du har en tydlig affärsmässighet. Vi vill att du skall förstå i vilket sammanhang du agerar, du skall förstå kundens behov och deras utmaningar. Du skall snabbt sätta dig in i processer, flöden, organisation och struktur. Vi vill också att du snabbt greppar affärsmekanismer, är lyhörd, flexibel, nätverkande och trivs i sociala sammanhang. Du har en tydlig vilja att bidra till utvecklingen av Fujitsus verksamhet och du delar gärna med dig av dina erfarenheter till kollegor och kunder.

 

Ansök här
 

Om Fujitsu

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016. För mer information vänligen besök: http://se.fujitsu.com
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner:
Carl-Owe Sweijer
Telefon: +46 707937068
Mobil: +46 707937068
Sista ansökningsdag:
Löpande
Land - Placeringsort:
Uppsala
Anställningsgrad:
Heltid
Ansök här
Dela den här karriärmöjligheten!
 
 
 
 
Användningsvillkor    Sekretess    Kontakta oss  Copyright 2003 - 2013 FUJITSU