Tillbaka
   
 

Nätverksarkitekt med konfigurationskunskaper

Är du en passionerad Nätverksarkitekt med erfarenhet av Linux och Open-source verktyg?

Som Nätverksarkitekt arbetar du med att ge bästa möjliga service till våra externa kunder. Du är med och bidrar till förbättringar i större komplexa förändringsprojekt samt bidrar till den strategiska planeringen. Hos Fujitsu arbetar vi med senaste tekniken inom nätverkssäkerhet, vi ser därför att du har tidigare erfarenhet av skript/programmering/automatisering och är inte rädd för att ta dig an nya teknologier.


Du kommer tillhöra ett glatt team som idag består av fyra kollegor och arbetar både mot större och mindre bolag. I rollen förväntas du att presentera och konsulta kund i kommande planeringar och förändringsarbeten, såväl tekniska som affärsmässiga. Då du både kommer att arbeta ute hos kund och internt på Fujitsu ser vi att du har en god pedagogisk förmåga med viljan att dela med dig av dina kunskaper och kompetenser.

Vem är du?

Som person har du goda ledaregenskaper och vill utvecklas inom datorkommunikation och nätverk. Du är självgående och tar gärna för dig av ärenden och problem. Vi ser även att det är viktigt att våra medarbetare kommer med förbättringsförslag så att vi kan vidareutveckla vår verksamhet tillsammans.

Du har god kunskap om design- och nätverkssäkerhet samt god förståelse för alla lager i OSI-modellen.
För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kompetenser inom:
- TCP/IP
- Trådlösa nätverk (WLAN)
- Switchar
- Routrar/routing protokoll (OSPF, EIGRP, BGP, VRFer)
- Brandväggar
- Proxyservrar
- Lastbalanserare

Meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultverksamhet eller i arbetsledande befattning.
Då vi arbetar i en internationell miljö ser vi att du är flytande i Svenska och Engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en flexibel och internationell arbetsmiljö med möjligheten att tillsammans med kompetenta kollegor i framkant av nätverkssäkerhet, arbeta mot båda nationella och internationella kunder.


Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan, vi är måna om att tillsätta rollen så snart som möjligt och håller därför intervjuer löpande.
För mer information om rollen vänligen kontakta Jacob Jacobson på Jacob.Jacobson@se.fujitsu.com

Ansök här
 

Om Fujitsu

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016. För mer information vänligen besök: http://se.fujitsu.com
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner:
Jacob Jacobson
Mobil: +46 707937479
Sista ansökningsdag:
2017-07-31
Land - Placeringsort:
Kista
Anställningsgrad:
Heltid
Ansök här
Dela den här karriärmöjligheten!
 
 
 
 
Användningsvillkor    Sekretess    Kontakta oss  Copyright 2003 - 2013 FUJITSU