Tillbaka
   
 

Dynamics Applikationskonsult

Om tjänsten

Vår enhet inom Fujitsu jobbar med Microsofts affärssystem, Dynamics AX & D365 for Finance and Operations, som plattform och det är viktigt att du är en person som tycker om att jobba i projekt, tillsammans med kollegor och kunder mot ett gemensamt mål.

Vi söker dig som vill arbeta som Dynamics applikationskonsult inom något av följande områden: Ekonomi, Handel och Logistik, Planering och Produktion. Du har erfarenhet av ERP-projekt sedan tidigare, antingen som konsult eller så har du jobbat med motsvarande på kundsidan.

I våra projekt jobbar vi nära våra kunder med uppdrag att implementera eller uppgradera Dynamics. I de inledande faserna av ett projekt jobbar vi mycket tillsammans med kunden i workshop-form och förmågan att sätta sig in i och diskutera kundens affärsprocesser är viktig. Dokumentation av krav och lösningsförslag är centralt i detta arbete. Vi arbetar också med att ta fram specifikationer för ändringar, medverkar i arbetet att ta fram testscenarion för både funktions- och processtester. Utbildning och stöd till våra kunder under testfasen är andra områden du jobbar med i våra projekt.

Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team, där alla våra medarbetare är specialister inom sitt område. Din roll innehåller en hög grad av frihet under ansvar, att själv vara med och påverka vår verksamhet och till personlig utveckling. Inom Fujitsu är LEAN ett viktigt begrepp och hjälper oss att skapa ett ökat värde för våra kunder genom ständiga förbättringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 
Som Applikationskonsult ingår du i ett projekt-team där du driver och ansvarar för din process eller område tillsammans med kundens key-user. Arbetet kräver god förmåga att samarbeta och att kommunicera med kollegor och kunder.

Du leder arbetet i våra workshops och dokumenterar fortlöpande information som ligger till grund för krav, exempelvis ta fram lösningsförslag, specifikationer och testscenarion. Som Applikationskonsult utbildar du även kund i den kommande systemlösningen och stödjer kund med testning genom hela projektet.

Vem är du?
 
Vi söker dig med god förmåga att förstå och diskutera kundens affärsprocesser och behov. Som person är du kommunikativ, pålitlig, noggrann och sätter stort värde på att hålla det du lovar.

Du har god kunskap i Dynamics funktioner och processer inom ditt specialistområde, meriterande om du även är certifierad. Vi sätter stort värde på verksamhetskunskap och individer med en bred kunskapsbas inom Dynamics. Vårt önskemål är att du har minst 3 års erfarenhet av arbete i någon version av Dynamics AX & D365 inom Finance & Operations.

Du har goda kommunikativa förmågor och är lyhörd då du har lätt för att sätta dig in i kundens behov. Du är en ledsagare som driver och leder arbetet i din process samt föreslår arbetssätt och lösningar på olika problemställningar.

Då flertalet av våra kunder är internationella krävs goda engelska kunskaper i både tal och skrift.
I rollen ingår resor ut mot kund, därför ser vi att du har körkort och trivs att jobba nära kund.

Intresserad?
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på Ansök.
För vidare information om rollen vänligen kontakta Hans Bardh på 070 793 83 18, alternativt via mail hans.bardh@se.fujitsu.com

På Fujitsu strävar vi efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskap och personlighet.

Placering: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Fast
Start: Enligt överenskommelse

Ansök här
 

Om Fujitsu

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016. För mer information vänligen besök: http://se.fujitsu.com
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner:
Hans Bardh
Mobil: +46 707938318
Sista ansökningsdag:
2017-10-27
Land - Placeringsort:
Stockholm, Göteborg, Jönköping eller Malmö
Anställningsgrad:
Heltid
Ansök här
Dela den här karriärmöjligheten!
 
 
 
 
Användningsvillkor    Sekretess    Kontakta oss  Copyright 2003 - 2013 FUJITSU