Tillbaka
   
 

Dynamics AX - Application Management Coordinator

Är du en skicklig koordinator och vill jobba som navet i vårt AM team?

Vi söker dig som vill arbeta som AM koordinator i vår tjänst för applikationssupport och driva och lösa våra kunders ärenden för Dynamics. Du har erfarenhet av AM och support sedan tidigare, antingen på leverantörssidan eller motsvarande på kundsidan.

Vår enhet inom Fujitsu jobbar med Microsofts affärssystem, Dynamics AX & D365 for Finance & Operations som plattform. Vi har idag ett flertal kunder i vår AM tjänst och växer stadigt. Då vi arbetar i projektform med implementation av Dynamics hos våra kunder har vi en naturlig övergång till våra AM tjänster där vi arbetar med att supportera kunden och ger fortsatt service. Arbetet omfattar handhavandestöd inom Dynamics Finans, Försäljning, Inköp, Logistik eller Produktion.

Din roll innehåller en hög grad av frihet att själv vara med och påverka vår verksamhet samt till personlig utveckling. Inom Fujitsu är LEAN ett viktigt begrepp och hjälper oss att skapa ett ökat värde för våra kunder genom ständiga förbättringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du ansvarar för den operationella driften av vår leverans mot kund. Du tar emot och driver ärenden som kommer in från kunden och löser dessa självständigt eller genom att eskalera till personer i vårt team. Du hanterar och driver även frågeställningar kring ändringar av kundens lösning.

I rollen som AM koordinator genomför du möten, håller i uppföljningen samt den dagliga kontakten med såväl kund som vårt interna team. Du för även dialoger med kund i det förebyggande arbetet runt kundens system.

Du arbetar nära teamet för att ständigt utveckla och förbättra interna arbetssätt och processer som i sin tur optimerar vår leverans och säkerställer hög kvalitet och servicenivå mot våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med god förmåga att förstå kundens affärsprocesser och flöde. Du är engagerad, pålitlig, öppen och noggrann i ditt arbete och sätter stort värde i att hålla deadlines. Du är kommunikativ och har lätt för att sätta dig in i kundens behov.

-   Du har goda kunskaper i Dynamics funktioner inom ett eller flera av följande Dynamics områden: Finans, Försäljning, Inköp, Logistik eller Produktion.
-   Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av arbete i någon version av Dynamics AX & D365 for Finance & Operations. Meriterande är om du även är certifierad.
-   Då flertalet av våra kunder är internationella så krävs god kunskap engelska i både tal och skrift.
-   Du har en bra samarbetsförmåga, ett serviceinriktat förhållningssätt samt god förmåga att organisera och prioritera arbetet och inkommande ärenden på ett effektivt sätt.
-   Då många av våra kunder arbetar enligt ITIL är det meriterande om du har erfarenhet från detta och har kännedom om processer och terminologi.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan genom att klicka på Ansök.
För vidare information vänligen kontakta Hans Bardh på 070-793 83 18 eller e-mail: hans.bardh@se.fujitsu.com

På Fujitsu strävar vi efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskap och personlighet. 

Placering: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Fast
Start: Enligt överenskommelse

Ansök här
 

Om Fujitsu

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,8 biljoner yen (40 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2016. För mer information vänligen besök: http://se.fujitsu.com
 
Information om tjänsten
Kontaktpersoner:
Hans Bardh
Mobil: +46 707938318
Sista ansökningsdag:
2017-10-27
Land - Placeringsort:
Stockholm, Göteborg, Jönköping eller Malmö
Anställningsgrad:
Heltid
Ansök här
Dela den här karriärmöjligheten!
 
 
 
 
Användningsvillkor    Sekretess    Kontakta oss  Copyright 2003 - 2013 FUJITSU