Tilbage
 

Nordisk salgsansvarlig til artificial intelligence

 
 

Nordisk salgsansvarlig til artificial intelligence

Kan du sælge fremtidens AI-løsninger til Nordens største industrivirksomheder?

Som vores første specialiserede sælger inden for kunstig intelligens får du ansvar for at kickstarte det nordiske salg af vores unikke, nye AI-løsning til industriel kvalitetssikring.  Vores løsning er den første af sin slags på det europæiske marked, og du får en meget høj grad af frihed til at skabe resultater.

”Her bliver du en pionér inden for et brandvarmt felt. Alle taler om kunstig intelligens, og du bliver den første, der ankommer hos kunderne med et konkret eksempel i tasken. Du hjælper virksomheder med at implementere løsninger, der ligner science fiction,” siger Administrerende direktør Søren Rinnov Østergaard.

Pionerer inden for AI-løsninger til industrien
Fujitsu i Danmark er centre of excellence for robotic process automation (RPA) og kunstig intelligens (AI). Vi har udviklet banebrydende AI-løsninger, der gennem billedudvikling, -genkendelse og -analyse kan nå helt ind i alt fra vindmøllevinger til motorer for at afsløre skjulte fejl og mangler.

Dermed giver vi industrielle produktionsvirksomheder mulighed for at udføre automatisk kvalitetssikring og forebyggende vedligehold og gøre store besparelser på tidskrævende, manuel kvalitetssikring.

”Du får brug for pionerånd og kreativitet, så du kan tænke løsningerne ind i nye sammenhænge. Vi vil tilbyde kunderne muligheden for at teste vores løsninger billigt og risikofrit. Derfor vil vi sælge gennem proof of concept- og use cases, så hver kunde sammenligner med deres traditionelle løsningsmodel, før de træffer en beslutning,” fortæller Head of Business Applications Bjarne Rasmussen.

Løft vores AI-løsningssalg til et nyt niveau

Som hovedansvarlig for AI-området er du bindeled mellem kunden og vores specialister, når du sælger produktet i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

  • Du tager del i udformningen af vores salgsstrategi, udarbejder vores go-to-market-plan og laver løbende forecasting.
  • Du opsøger potentielle kunder i industrien og rådgiver om, hvordan AI kan optimere deres forretning.
  • Du hjælper kunderne med at udarbejde en strategi for deres digitale transformation.
  • Du driver salgsprocessen end-to-end, fra pitch til after sales.
  • Du driver forhandlingen med kunderne.

”Det er vigtigt, at du er parat til at starte dialogen på VP-niveau, for vi taler om store transformationer, der kræver stor beslutningskraft. Du får altså til opgave at rådgive forretningssiden, der ofte har begrænset erfaring med at købe IT-løsninger. Derfor skal du have vedholdenhed og hjælpe kunderne på vej ved at klæde dem på til at køre den interne proces,” forklarer Bjarne Rasmussen.

Internationalt netværk og professionel udvikling
Du får din base blandt 20 kolleger på vores danske salgskontor. Da du også har ansvaret for vores salg i Sverige, Norge og Finland, vil du have omkring 40-50 årlige rejsedage.

Som en del af en global virksomhed får du mulighed for at trække på ekstremt kvalificerede kolleger, fra sælgere til dybt specialiserede IT-ingeniører.Samtidig bliver du også en del af et globalt virtuelt salgsteam.

”Du indgår i en global matrix-organisation med internationale karrieremuligheder og gode muligheder for videreuddannelse. Her er netværk, tillid og personlige relationer i fokus. Hos Fujitsu laver vi langsigtede transformationsplaner og investeringer – også for den enkelte medarbejder,” siger Søren Rinnov Østergaard.

Ildsjæl med erfaring inden for IT-løsningssalg
Måske har du en teknisk uddannelse med en god kommerciel forståelse, men du kan også have opbygget en dyb IT-forståelse gennem din erfaring som sælger.

  • Du har solid erfaring inden for IT-løsningssalg.
  • Du har indblik i quality assurance hos produktionsvirksomheder.
  • Du har en god fornemmelse for mulighederne i den digitale transformation.
  • Du kan skabe stærke kunderelationer og tale med alle slags fagligheder.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg af avancerede IT-løsninger til forretningssiden.

”Det her er en fantastisk mulighed for dig, der er eventyrlysten, entreprenant og nysgerrig på ny teknologi. Du behøver ikke være AI-specialist, bare du er parat til at kaste dig ud i komplekse processer, tilegne dig viden og finde dine egne leads. Du skaber succes, fordi du har det gåpåmod, der skal til for at drive den digitale transformation sammen med vores kunder,” slutter Søren Rinnov Østergaard.

Send ansøgning
 

Om Fujitsu

Fujitsu er Japans førende ICT (Information and Communication Technology) virksomhed og tilbyder en komplet portefølje af teknologiprodukter, løsninger og services. Omkring 155.000 Fujitsu medarbejdere supporterer kunder i over 100 lande. Med udgangspunkt i vores lange erfaring og informationsteknologiens store styrke er vi med til at forme fremtiden i samarbejde med vores kunder. Fujitsu Limited (TSE:6702) havde i det regnskabsår, der afsluttedes den 31. marts 2017, en konsolideret omsætning på 40 mia. US$.

For mere information, se venligst www.fujitsu.com og www.dk.fujitsu.com.

I rekrutteringsprocessen efterstræber Fujitsu at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset køn, alder, etnisk tilhørsforhold, religiøs overbevisning eller handicap til at søge stillingen.
 
Information om stillingen
Yderligere oplysninger fås hos:
Bjarne Rasmussen
Mobil: +45 27133785

Søren Rinnov Østergaard
Mobil: +45 31313120
Ansøgningsfrist:
31-12-2017
Land – fylke:
Ballerup
Arbejdstid:
Heltid
Send ansøgning
Del denne karrieremulighed
 
 
 
 
Fortrolighed    Salg og Leveringsbetingelser    Vilkår  Copyright 1995 - 2013 FUJITSU